Tenants' Testimonials

When I discovered I would need to find a place to live in Tivat for first of July Carine was a blessing. There is virtually nothing available at the height of tourist season. After working with several realtors and exhausting word of mouth options Carine showed me three very good affordable options. She streamlined the laborious task of renting and negotiating the paperwork involved and went above and beyond accompanying me to stores to help with furnishing the flat. Moving to a new country and trying to find a place to live in the height of the tourist season could have been a horrible experience but with Carine's help it was pleasant and resulted in a living situation that I am extremely happy with.

Kada sam saznao da ću morati da nađem mesto za život u Tivtu od 1. jula Karin je došla kao blagoslov. Bukvalno ne postoji ništa dostupno u špicu turističke sezone. Nakon saradnje sa nekoliko agencija za nekretnine i bavljenja sa umarajućim preporukama Karin mi je pokazala tri veoma dobre i priuštive lokacije. Ona je modernizovala naporan rad oko izdavanja i pregovaranja oko neophodne papirologije i dala više od sebe prateći me tokom obilaska radnji kako bi mi pomogla da opremim stan nameštajem. Selidba u jednu novu državu i traženje mesta za stanovanje u toku špica turističke sezone je moglo biti jedno užasno iskustvo ali uz Karininu pomoć sve to je bilo ugodno i rezultiralo je jednim mestom za život s kojim sam veoma zadovoljan.

S. J-W. - Master Plan Project Manager - Porto Montenegro, Tivat, July 2013

I have used "Montenegro Rentals" successfully on several occasions to source accommodation for our staff and I am grateful for knowing of them (and Catareos d.o.o. company in general) because we can strongly rely on their services and their staff who have good suggestions, are resourceful and always ready to help.

Koristila sam uspešno usluge agencije "Montenegro Rentals" u više navrata kako bih pronašla smeštaj za naše zaposlene i veoma sam zahvalna što sam ih sve upoznala (kao i kompaniju Catareos d.o.o. uopšte) zato što se zasigurno možemo osloniti na njihove usluge i osoblje koje uvek ima dobre predloge, koje je puno ideja i uvek spremno da pomogn.

Tamara Radakovic - School Administrator - KSI Knightsbridge School International, Tivat

I approached Carine when I returned to Montenegro for the second time, knowing how difficult it is to find a property of certain size and standards in Tivat. Her response was immediate, she offered us a selection of places that matched our criteria, and we fell in love with the very first place we saw. Carine helped us negotiate some details and two weeks later we moved in. Great service with excellent attitude, I'd recommend Carine to anyone looking for help finding their new home.

Obratila sam se Karin kada sam se vratila u Crnu Goru po drugi put znajući koliko je teško pronaći stan odgovarajuće veličine i standarda u Tivtu. Njen odgovor je odmah usledio, ponudila nam je izbor stanova koji odgovaraju našim kriterijumima i mi smo se istog trenutka zaljubili u prvi stan koji smo videli. Karin nam je pomogla prilikom pregovaranja oko nekih detalja i dve nedelje kasnije mi smo se uselili u stan. Odlična usluga sa izvrsnim stavom, preporučila bih Karin svakome kome je pomoć potrebna prilikom potrage za novim domom.

Zuzana Pocsova - Director at ConnectU HR & Recruitment Consultancy , Tivat, June 2013

My husband and I used "Montenegro Rentals" to find accomodation in Herceg Novi and we couldn't be happier with the results. Our request wasn't an easy one, since we needed a big, unfurnished, long term rental house or apartment - which is a bit rare in this area- But Bojana (agent for the Herceg Novi area) managed not only to find the perfect home for us in no time and in a great location, but to help us with every aspect of our moving in process too. From finding internet and tv providers to a maid and someone to make our custom made kitchen furniture. We would definitely recomend "Montenegro Rentals" to anybody looking for a hassle free-long term accomodation in Montenegro.

Moj suprug i ja koristili smo usluge 'Montenegro Rentals'-a kako bismo pronasli stalni smjestaj u Herceg Novom i ne mozemo biti srecniji rezultatom. Nas zahtjev nije bio bas lagan, s obzirom da nam je bio potreban veliki, nenamjesten stan ili kuca na dugorocni period- sto je veoma rijetko u ovoj regiji- Ali Bojana (agent za Herceg Novi) je uspijela da, ne samo nadje savrseni dom za nas za kratko vrijeme i to na odlicnoj lokaciji, ali i da nam pomogne sa svakom fazom procesa naseg preseljenja. Od pronalazenja internet i TV provajdera do spremacice i majstora za izgradnju kuhinje po nasem ukusu. Mi bismo definitivno preporucili 'Montenegro Rentals' svakome ko zeli da pronadje stan ili kucu na dugorocni period bez mnogo muke i gnjavaze.

Johanna Southworth, Herceg Novi, February 2014

Add your testimonial